A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Чернівецької селищної ради

Новини відділу освіти

29 серпня відбулись зустрічі професійних спільнот вчителів

29 серпня на базі Чернівецького ліцею №1 відбулись зустрічі професійних спільнот вчителів початкових класів, іноземної мови, української мови та літератури, математики, природничої, громадянської та історичної освітньої галузі, фізичної культури тощо. Освітяни опрацювали методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році, забезпечення наступності між початковою та базовою середньою освітою в умовах функціонування Нової української школи як для учнів 5, так і 6 класів, впровадження STEM-освіти та інше.

08:33 30.08.2023

25 серпня відбулась серпнева конференція працівників закладів освіти Чернівецької громади

25 серпня відбулась серпнева конференція працівників закладів освіти Чернівецької громади. В роботі конференції взяла участь заступник селищного голови Алла Кузь та голова Чернівецької районної організації профспілок працівників освіти і науки Наталія Басенко, які звернулись до учасників конференції з вітальним словом.

17:55 29.08.2023

До уваги!

В рамках реформи шкільного харчування, яка ініційована першою леді України Оленою Зеленською, Мінагрополітики за підтримки Держпродспоживслужби та проекту ЄС EU4SaferFood розробило спеціальні безкоштовні онлайн курси. Відтепер персонал дотичний до дитячих їдалень, керівники шкіл та дитячих садочків, батьки можуть пройти навчання з практичного впровадження норм харчового законодавства у закладах освіти.

16:35 23.08.2023

Подяка ПрАТ "Зернопродукт МХП" !

Підприємство "Зернопродукт МХП" надало закладам загальної середньої освіти Чернівецької селищної ради посадковий матеріал голландської картоплі, яку працівники та учні Березівського, Борівського, Гонтівського, Сокільського та Чернівецького №2 ліцеїв висадили на пришкільних ділянках, щоб виростити та мати для харчування учнів свою картоплю, що значно здешевить вартість харчування в шкільній їдальні.

09:21 25.05.2023

Квіти перемоги: стартував благодійний проєкт для українських шкіл

20 квітня розпочався другий етап Всеукраїнського соціального проєкту для дітей з озеленення українських шкіл Flowers4school. Його мета — перетворити кожну школу на квітучий парк, де діти вивчатимуть природу та відновлюватимуть ментальне здоровʼя. Організатори благодійної ініціативи планують висадити по 10 тисяч тюльпанів у кожній школі України.

14:42 05.05.2023

3 КВІТНЯ ‒ СТАРТ РЕЄСТРАЦІЇ ДЛЯ УЧАСТІ В НМТ

Сьогодні,  3 квітня, розпочалася реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті. Триватиме вона до 3 травня. Український центр оцінювання якості освіти забезпечить її в безпаперовій формі.

16:11 03.04.2023

Вхід для адміністратора